Фрижидер комбиниран вграден GORENJE NRKI4182 P1 • MILD
, ,

Фрижидер комбиниран вграден GORENJE NRKI4182 P1

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015418

ЛЕД дисплеј
Електронско управување
Индикатор за отворена врата
Аларм за отворена врата
NoFrost DualAdvance
Енергетска класа: A++
Вкупен нето капацитет: 240 l
Начин на поставување: Вграден интегриран
Ширина: 540 mm, Висина: 1772 mm

28.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

NoFrost DualAdvance
Комбиниран фрижидер · NRKI4182A1
Енергетска класа: A++, Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење), Вкупен нето капацитет: 248 l, Начин на поставување: Вграден интегриран, Ширина: 540 mm, Висина: 1772 mm

ADAPTTECH
Фрижидер кој ги препознава вашите навики
Напредниот систем AdaptTech е дизајниран да ја одржува оптималната температура во фрижидерот без разлика колку често ја отворате вратата од фрижидерот. Кога вратата е отворена, температурата нагло расте и храната е изложена на термички шок што го забрзува расипувањето на храната. Фрижидерот постојано го следи и анализира начинот на кој го користите. Фрижидерот може да предвиди кога ќе ја отворите вратата и пред да ја отворите, ќе ја намали температурата за 1 или 2°C за да обезбеди константна температура и свежа храна полна со хранливи материи.
Задржува само пријатна арома

Воздухот збогатен со дополнителни негативни јони го задржува вкусот и ги отстранува непријатните миризби, додека напредниот DynamiCooling систем на вентилатори ја изедначува температурата низ целиот фрижидер и рамномерно распределува јонизиран воздух, што овозможува кој било вид храна да се стави на која било полица.

Опрема во фрижидерскиот дел
Метален држач за шишиња
Држач за шишиња
Број на полици за сирење и путер
1 MultiBox сад за путер и сирење
Полица за шишиња на вратата
Сад за шишиња со држач

Полици на вратата на ладилникот
1 полица на вратата
1 полица на горна врата
Вентилатор за ладење

Осветлување на фрижидерот
ЛЕД осветлување на кровот
Број на стаклени полици
4 pcs
Стаклена(и) полица(и)5 pcs

Зона со 0 степени
FreshZone фиока
Полици прилагодливи по висина

Опрема во замрзнувачкиот дел

Простор за замрзнување 3 фиоки
Осветлување на просторот за замрзнување
Без осветлување
Стаклена(и) полица(и) 2 pcs

Шифра: 1015418 Категорија: , ,