Комбиниран фрижидер GORENJE NRK619EAXL4WD • MILD
, ,

Комбиниран фрижидер GORENJE NRK619EAXL4WD

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1009507

Eнергетска класа:A++
Димензии:186х59,5х59cm
Капацитет на фрижидер: 207L
Капацитет на замрзнувач: 93L
Ниво на бучава: 39dB

32.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Комбиниран фрижидер
Енергетска класа: A++,
Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)
Вкупен нето капацитет: 302 l,
Начин на поставување: Самостоен,
Боја на апаратот сива
Ширина: 595mm, Висина: 1860 mm
Ефикасност
Вкупен нето капацитет:300 l
Вкупен бруто капацитет:323 l
Волумен на разладниот дел: нето:207 l
Волумен на разладниот дел: бруто:215 l
Волумен на замрзнувачкиот дел: нето:93 l
Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто:108 l
Капацитет на замрзнување (24h):9 kg
Потрошувачка на енергија kWh/24h:0.617 kWh
Издржливост при прекин на електрична енергија:16 h
Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство:225kWh
Управување
ЛЕД дисплеј
Начин на управување: Електронско управување позади вратата
Индикатор за отворена врата: Аларм за отворена врата
Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал
Премногу висока температура во делот за замрзнување: Гласовен аларм и бело светло
Одмрзнување: Автоматски
Одмрзнување на зaмрзнувачот: Автоматски
Карактеристики
Брзо ладење
ЛЕД дисплеј
Електронско управување на врата
Senso tech прекинувач
Автоматско одмрзнување
Опрема во фрижидерскиот дел
Полица за шишиња на вратата :Сад за шишиња со држач
Диспанзер за ледна вода
Полици на вратата на ладилникот 2 полици на вратата
Фиока за зеленчук 1 фиока за зеленчук
Осветлување на фрижидерот:ЛЕД осветлување на кровот
Број на стаклени полици:2 pcs
Стаклена(и) полица(и):4 pcs
Convert FreshZone
Опрема во замрзнувачкиот дел
Простор за замрзнување:3 фиоки
Стаклена(и) полица(и):2 pcs
Технички податоци
Ширина :59 cm
Бучност: 39 dB(A)
Број на компресори: 1 kомпресор
Разладувачка течност: R600A
Тип на монтажа: Дозволено
Број на независни системи за ладење:1
Ширина :595 mm
Висина:1860 mm
Длабочина: 590mm
Бруто тежина на апаратот: 69 kg
Нето тежина на апаратот: 60 kg
Ширина на спакуван производ: 645 mm
Висина на спакуван производ: 1935 mm
Длабочина на спакуван производ:628 mm
Приклучна моќ : 220-240 V
Фреквенција :50 Hz

 

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Висина 186cm
Ширина 59,5cm
Длабочина 59cm
Енгергетска Класа A++
Капацитет на фрижидер 207L
Капацитет на замрзнувач 93L
Ниво на Бучава 39dB
Начин на контрола Допир
Диспанзер за вода Да
Прилагодливи полици на врата Да