Комбиниран фрижидер GORENJE NRK6191EW4 • MILD
-7%
, ,

Комбиниран фрижидер GORENJE NRK6191EW4

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93169

Eнергетска класа:A+
Димензии:185х60х59,2cm
Капацитет на фрижидер: 203L
Капацитет на замрзнувач: 99L
Ниво на бучава: 38dB

26.999,00 ден 28.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

NOFROST PLUS
Без здодевно одмрзнување
Еден од најдобрите системи за ладење на пазарот, вграден во замрзнувачот, спречува таложење на мраз и со тоа ја намалува потрошувачката на енергија. Како резултат, користењето на просторот за складирање храна е оптимизирано, а одмрзнувањето и чистењето на внатрешноста веќе не е потребно. Пакетите или парчињата замрзната храна нема да се лепат едни на други, така што храната во замрзнувачот ќе биде уредна и чиста.
Комбиниран фрижидер што ги препознава вашите навики

Овој паметен систем е развиен за да одржува постојана температура во фрижидерот без разлика колку често ја отворате вратата на фрижидерот. Ладилникот постојано следи како го користите и ја управува температурата, со цел да спречи покачување на температурата за да се осигури дека храната останува свежа и за да се намали потрошувачката на енергија.
Опрема во фрижидерскиот дел
Сад за јајца/лед
Не
Полица за шишиња на вратата
Сад за шишиња без држач

Фиока за зеленчук

Полици на вратата на ладилникот
1 прилагодлива полица
1 горна полица прилагодлива по висина

Осветлување на фрижидерот
ЛЕД осветлување на кровот
Број на стаклени полици
3 pcs
Стаклена(и) полица(и)
4 pcs
Сад за јајца
1/8
Опрема во замрзнувачкиот дел
Сад за мраз
1 класичен сад за лед

Простор за замрзнување
3 фиоки
Осветлување на просторот за замрзнување
Без осветлување
Технички податоци
Slot-in:Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк
Ширина 60 cm
Бучност
38 dB(A)
Број на компресори
1 компресор
Разладувачка течност
R600A
Тип на монтажа
Дозволено
Број на независни системи за ладење
1
Ширина
600 mm
Висина
1850 mm
Длабочина
592 mm
Бруто тежина на апаратот
59 kg
Нето тежина на апаратот
57 kg
Ширина на спакуван производ
640 mm
Висина на спакуван производ
1910 mm
Длабочина на спакуван производ
700 mm
Приклучна моќ
220-240 V
Фреквенција
50 Hz
Приклучна моќ
90 W

 

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Висина 185cm
Ширина 60cm
Длабочина 59,2cm
Енгергетска Класа A+
Капацитет на фрижидер 210L
Капацитет на замрзнувач 99L
Ниво на Бучава 38dB
Начин на контрола Механички
Прилагодливи полици на врата Да