Комбиниран фрижидер Gorenje N61EA2W4 • MILD
-10%
,

Комбиниран фрижидер Gorenje N61EA2W4

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012046

A++ енергетска класа
Димензии (ВxШxД): 186x60x59.2 цм
Комбиниран фрижидер со долна комора
ЛЕД Дисплеј на вратата
Total NoFrost технологија
Тотален капацитет 300л (Дел за ладење 207л
дел за замрзнување 93л)

27.999,00 ден 30.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Комбиниран фрижидер со долна комора
ЛЕД Дисплеј на вратата
Total NoFrost технологија
Тотален капацитет 300л (Дел за ладење 207л
дел за замрзнување 93л)
IonAir Воздушен јонизатор во фрижидерот со MultiFlow 360 степени: Мулти 3D распрскување на воздухот
Електронско управување
Convert FreshZone: фиока за риба и месо која се конвертира во фиока за овошје и зеленчук
Adapt tech: Овој паметен систем е развиен за да одржува постојана температура во фрижидерот без разлика колку често ја отворате вратата на фрижидерот
CrispZone со HumidityControl
FastFreeze: Брзо замрзнување
Eко мод на работа
Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски простор од 60 цм
ЛЕД осветлување
Сад за шишиња без држач
SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)
3 фиоки
Бучност 39dB
A++ енергетска класа
Димензии (ВxШxД): 186x60x59.2 цм

Шифра: 1012046 Категорија: ,