GORENJE MVC 72 FW • MILD
, ,

GORENJE MVC 72 FW

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91279

Бежична правосмукалка
HEPPA филтер
Моќност:55 W

2.790,00 ден

На Залиха!

 

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Индикатор за количина на собрана прашина НЕ
Капацитет на прашина 0,4L
Моќност 55W
Регулатор за моќност НЕ
Тип на Филтер HEPPA
Време на користење со едно полненње до 14min
Време на полнење 1h