GORENJE MC6MBK • MILD
, ,

GORENJE MC6MBK

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1004037

LED дисплеј
Ногалки за стаблност
Звучен сигнал-нема опција за само исклучување
Автоматско исклучување за безбедност
Додаток за готвење на пареа

6.990,00 ден

На Залиха!

 

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Моќност 1000W
Димензии 32x33x31cm
Должина на кабел 1,5m
Начин на контрола Допир
Број на програми 15