Вградена плотна GORENJE IT640BSC • MILD
, ,

Вградена плотна GORENJE IT640BSC

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93248

Индукциска плота
4 индукциски зони
Контрола на допир

17.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Црна
Брусен раб на плочата
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
PowerBoost функција
4 индукциски зони за готвење лево напред: Круг 180 cm, 2/2 kW, десно
напред: Круг 145 cm, 1,6/1,6 kW, лево назад: Круг 180 cm, 2/2 kW, десно
назад: Круг 210 cm, 2/2 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца
Димензии (ШxВxД): 59..50 × 5..80 × 52 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 16 × 59 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56..20 × 7..40 ×
49..50 cm
Нето тежина на апаратот: 76 kg
Бруто тежина на апаратот: 81 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 5 W
Приклучна моќ: 7.200 W


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Висина 5,8cm
Ширина 59,5cm
Длабочина 52cm
Енергетска класа
Конфигурација на герјни плочи 4 рингли (1x210mm + 1x145mm + 1x145mm + 1x210mm)
Начин на греење Индукционо
Начин на контрола Допир