Индукциско решо GORENJE ICE 2000 SP • MILD
, ,

Индукциско решо GORENJE ICE 2000 SP

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90895

Gorenje ICE 2000 SP
Индукциско решо
Црна боја
Контрола на допир (TouchControl)
1 индукциска зона за готвење Центар: Круг 20 cm
2 kW
Тајмер
Заклучување за деца

4.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Gorenje ICE 2000 SP
Индукциско решо
Црна боја
Контрола на допир (TouchControl)
1 индукциска зона за готвење Центар: Круг 20 cm
2 kW
Тајмер
Заклучување за деца

Шифра: 90895 Категорија: , ,

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Висина 4,5cm
Ширина 29cm
Длабочина 36,5cm
Енергетска класа
Конфигурација на герјни плочи 1 ринглa (1x200mm)
Начин на греење Индукционо
Начин на контрола Допир