GORENJE GV693C61AD • MILD
-5%
, ,

GORENJE GV693C61AD

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013948

34.999,00 ден 36.999,00 ден

На Залиха!

Енергетска класа: A+++
Број на стандардни сетови: 16 pcs
TotalDry
WiFi – Поврзување
автоматско отворање на вратата
Инвертер PowerDrive мотор
Број на корпи: 3
Начин на поставување: Целосно вграден
Ширина: 598 mm, Висина: 816 mm