Вградена плотна GORENJE ECT843BX • MILD
-30%
, ,

Вградена плотна GORENJE ECT843BX

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011792

Стаклокерамичка контрола
4+2 Грејни зони
Контрола на допир

13.999,00 ден 19.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Црна
Рамка на плочата
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
Одржување на топлина
FishZone
4 HiLight зони за готвење лево напред: Круг 12/21 cm, 0.8/2.2 kW, десно
напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW, лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm,
1.2 kW, десно назад: Дијаметар 17×26.5 cm, 1.5/2.4 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца
Димензии (ШxВxД): 80 × 5,7 × 52,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 88 × 14 × 58 cm
Мерки за вградување: 75 × 6,7 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 10,6 kg
Бруто тежина на апаратот: 12,8 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
Приклучна моќ: 7.000 W