Вградена плотна GORENJE ECT 610 ORA B • MILD
, ,

Вградена плотна GORENJE ECT 610 ORA B

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92152

Енергетска класа: А
Димензии:5х60х51cm
Герјни тела: 4 рингли
Број на функции: 9

21.599,00 ден

На Залиха!

Спореди

Црното

Заоблени рабови на плочата за готвење – сите

Контрола на допир

4 HiLight грејни зони
Лева предна страна: Ø 21 cm, 2,3 kW,
Десна предна страна: Ø 14,5 cm, 1,2 kW,
Заден лев: Ø 14,5 cm, 1,2 kW,
Десен заден дел: Ø 18 cm, 1,8 kW
Индикатор за преостаната топлина

Заклучување на плочата за безбедносна контрола

ChildLock

Тип на конектор: 2N AC 400V

Димензии (Ш×В×Д): 60 × 5,1 × 51 cm

Димензии на спакуваниот производ (Ш×В×Д): 71,5 × 14,5 × 62 cm

Димензии на нишата (ШxВxД) (мин-макс): 55,8-56 × 6,7 × 49 cm

Нето тежина: 7,6 кг

Бруто тежина: 8,1 кг

Потрошувачка во режим на подготвеност: 0,5 W

Поврзано оптоварување: 6.500 W


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Висина 5cm
Ширина 60cm
Длабочина 51cm
Енгергетска Класа A
Конфигурација на герјни плочи 4 рингли (1x210mm/2200W + 2x145mm/1200W + 1x180mm/1800W)
Начин на греење Стандардно
Начин на контрола Допир