GORENJE ECS646BCSC • MILD
, ,

GORENJE ECS646BCSC

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93247

Енергетска класа:
Димензии:5,4 х 30 х 52cm
Герјни тела: 4 рингли

19.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Висина 5,4cm
Ширина 60cm
Длабочина 52cm
Енергетска класа
Конфигурација на герјни плочи 4 рингли (1×120/175/210mm + 1x145mm + 1x145mm + 1x145mm)
Начин на греење Индукционо
Начин на контрола Допир