Аспиратор GORENJE DT 6 SY2W • MILD
, ,

Аспиратор GORENJE DT 6 SY2W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90988

ДиЈаметар на цевка за разгрануваЊе на воздушниот канал 150 mm
БроЈ на мотори 1
МатериЈално куЌиште: метал/стакло
Потрошувачка на енергија
240 W Димензии (ВxШxД) 105x60x44 cm

18.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Аспираторот Gorenje DT 6 SY2W од колекцијата Simplicity комбинира лаконски дизајн и внимателна функционалност. Моделот е опремен со режим на издувни гасови и рециркулација за ефикасно прочистување на загадениот воздух. Ергономскиот прекинувач е едноставно и логично решение за работа. Ниското ниво на бучава обезбедува тивко работење.

Клучни придобивки:

3 брзина
Режим на рециркулација

Шифра: 90988 Категорија: , ,