Вградена рерна GORENJE BO6717E03X • MILD
, ,

Вградена рерна GORENJE BO6717E03X

GORENJE
Достапност:

Продадено


Шифра: 1011359

Енергетска класа: А
Димензии:59,5х59,5х56,4cm

16.490,00 ден

Продадено

Спореди

МултисистемскаЛинија
Essential линија
Енергетска класа :A
Боја :Инокс
Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
ECO Email (рерна и плехови)
Класична шарка на вратата
HomeMade Plus облик на рерната
Ефикасност
Употреблив волумен на рерната:77 l
Максимална температура на рерната :300 °C
Максимална површина на тавата за печење :1360 cm²
Управување
Регулирање на температурата
Механичко управување
Облик на копчињата
Push pull копчиња
Начини на загревање
Брзо загревање (FastPreheat)
Горен и долен грејач со вентилатор
Голем инфра грејач со вентилатор
Печење на топол воздух (AirFry)
Кружен грејач со пареа
Долен и горен грејач со пареа
Голем инфра грејач
GentleBake
Функција за пица
Печење замрзнати јадења (FrozenBake)
Одмрзнување (Defrost)
Чистење со AquaClean функција
Oven light
Карактеристики
Осветлување на рерната
Рамна површина на вратата од рерната
Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
Совршен грил (PerfectGril)
ExtraSteam
SuperSize
Опрема
Водилки за тави
1x жичани водилки
Плехови
Длабока емајлирана тава за печење
Плитка емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
1 pcs
Сигурност
Двојно застаклена компактна врата со еден температурен дефлектор
Температура на вратата на рерната :Compact Door
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Вентилатор за ладење :Динамичко ладење на фурната – DC
Технички податоци
Потрошувачка на електрична енергија (Вентилаторска) :0.821 kWh
Приклучна моќ :3.5 kW
Ширина :595 mm
Висина :595 mm
Длабочина:564 mm
Ширина на просторот за монтажа макс. :564 mm
Ширина на просторот за монтажа мин. :560 mm
Висина на просторот за монтажа макс. :600 mm
Висина на просторот за монтажа мин. :590 mm
Длабочина на просторот за монтажа мин. :550 mm
Ширина на спакуван производ :620 mm
Висина на спакуван производ :660 mm
Длабочина на спакуван производ :675 mm
Бруто тежина на апаратот :30 kg
Нето тежина на апаратот :28 kg
Приклучна моќ :220-240 V
Фреквенција :50-60 Hz

Категории: Бела техника, Вградна техника, Рерни


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Висина 59,5cm
Ширина 59,5cm
Длабочина 56,4cm
Енергетска Класа А
Капацитет на рерна 77L
Број на функции 12
Вкупна моќност 3500W
Начин на контрола Механички копчиња