Аспиратор GORENJE BHP 623 E13 X • MILD
, ,

Аспиратор GORENJE BHP 623 E13 X

GORENJE
Достапност:

Продадено


Шифра: 90970

Аспиратор – самостоен · BHP623E13X
Енергетска класа: B, Наместо елемент, Управување: Копче, Бучност: 68 dB(A), Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 639 m³/h, Ширина: 600 mm, Висина: 310 mm

10.990,00 ден

Продадено

Спореди

ФИЛТРИ СО ПОЛИУРЕТАНСКА ПЕНА
Предности од полиуретанска пена
Уникатните алуминиумски филтри за маснотии се унапредени со специјална полиуретанска пена која елиминира до 98% од сите честички на нечистотија и маснотија. Истовремено, аспираторот ја одржува својата ефикасност на апсорпција.
Сјајна завршница без оставање отпечатоци
Сите површини направени од неʼрѓосувачки челик се обложени со специјален TouchFree слој кој не дозволува да се познаваат отпечатоците од прсти, оставајќи ја површината секогаш сјајна и полесна за чистење.
Јачина на моторот
240 W
Број на степени на вентилаторот
3
Осветлување
2
Број на мотори
1
Максимален проток на воздух при издувно функционирање
639 m³/h
Максимален проток на воздух при проточно функционирање
492 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1
245 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2
426 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3
639 m³/h
Годишна потрошувачка на енергија
66.7 kWh

 

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Ширина 60cm
Должина 30,5cm
Висина 31cm
Моќност 240W
Дијаметар на излез 15cm
Начин на контрола Механички