Аспиратор GORENJE BHI611ES • MILD
, ,

Аспиратор GORENJE BHI611ES

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90783

Интегриран кујнски аспиратор
Издувно и проточно
Енергетска класа: D
Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло
Боја на куќиште/декоративен оџак: Сива
Енергетска класа на осветлувањето: C
Енергетска класа на филтерот за маснотии: D
Енергетска класа на проток на воздух: E
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 370 m³/h

7.290,00 ден

На Залиха!

Спореди

Интегриран кујнски аспиратор
Издувно и проточно
Енергетска класа: D
Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло
Боја на куќиште/декоративен оџак: Сива
Енергетска класа на осветлувањето: C
Енергетска класа на филтерот за маснотии: D
Енергетска класа на проток на воздух: E
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 370 m³/h
Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 140 m³/h
Пречник на одводното црево: 120 cm
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
290 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2:
340 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
370 m³/h
Механичко управување
Управување: Преклопник
Број на степени на вентилаторот: 3
Тип на осветлување: LED
Копче за уклучување/исклучување на светлото
Осветлување: 2
Моќност на осветлување: 6 W
Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии
Јаглен филтер: 416912
Филтер за маснотии кој се мие
Број на мотори: 1
Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW
Висина: 208 mm
Годишна потрошувачка на енергија: 707 kWh
Димензии (ШxВxД): 53..40 × 20..80 × 30 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 58 × 24 × 32..40 cm
Нето тежина на апаратот: 48 kg
Бруто тежина на апаратот: 59 kg
Приклучна моќ: 146 W


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Ширина 53,4cm
Должина 30cm
Висина 20,8cm
Моќност 140W
Дијаметар на излез 12cm
Начин на контрола Механички