Машинка за потстржување FUEGO PR-2228 • MILD
, ,

Машинка за потстржување FUEGO PR-2228

FUEGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006219

Водоотпорен
Додатоци:USB-кабел, Чешел, Четка за чистење, Масло за подмачкување
Бежичен: се полни со адаптер
Ножеви од нерѓосувачки челик
Должини за подстрижување од 3mm до 12mm

899,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност:3 W

Главата се отстранува и е лесно за чистење
Сечила од нерѓосувачки челик
Различни должини на сечење
Време на полнење:8 часа
Прекинувач за вклучување/исклучување со индикатор за полнење
Вклучени додатоци:USB-кабел,Чешел,Четка за чистење,Масло за подмачкување
Адаптер:DC 5V

 

Техничка Спецификација

Бренд FUEGO
Статус на батерија Да
Времетраење на едно полнење 8 часа
Времетраење на едно контиунирано работење 45min