FUEGO PN 2000 • MILD
, ,

FUEGO PN 2000

FUEGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92617

Термостат за автоматско исклучвање

3.600,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд FUEGO
Моќност 2000W
Заштита Од Прегревање
Индикатор за топлина 2 нивоа на греење
Максимален простор за загревање 30m2