FUEGO KJ 150GE-E1E7 • MILD
, ,

FUEGO KJ 150GE-E1E7

FUEGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006224

Ногалки за стаблност
Капацитет:до 24 m²
Автоматско исклучување за безбедност

7.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд FUEGO
Моќност 66W
Димензии 35x22x22cm
Должина на кабел 1,6m
Начин на контрола Допир
Број на брзини 3
Капацитет на прочистување 200m³/h