Клима FUEGO FGT-120 INV.BM • MILD
,

Клима FUEGO FGT-120 INV.BM

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003970

Капацитет ладење/греење: 3.5kW
Енергетска класа на ладење:А++
Енергетска класа на греење:А+
SCOP: 4, COP:3.5 Вграден Wi-Fi
Грејач на кондензатор

31.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Инвертер клима уред
Wifi подршка
Капацитет ладење/греење: 3.5kW(3400(1000~3770)) 3.52kW(3420(1000~3810))
Енергетска класа на ладење:А++
Енергетска класа на греење:А+
Циркулација на воздух 550m3/h
SEER: 6.1 SCOP: 4
Ниво на бучава
внатрешна:32~50dB
надворешна:60dB
Надворешна работна температура:
ладење:-15-53/греење:-15-30
Внатрешна работна температура:
ладење:17-32/грење:0-30
R32 еколошки фреон
Вклучен кит за монтажа
Вграден Wi-Fi
Грејач на кондензатор
Дизајн:црно стакло

Шифра: 1003970 Категорија: ,