FUEGO BPT-2000B 4502L • MILD
, ,

FUEGO BPT-2000B 4502L

FUEGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90708

Термостат за автоматско исклучвање

2.499,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд FUEGO
Моќност 2000W
Заштита Од Прегревање
Индикатор за топлина 3 нивоа на греење
Максимален простор за загревање 30m2