FABBYGO STIL (со метален поклопец) • MILD
, ,

FABBYGO STIL (со метален поклопец)

FABBYGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007338

Моќност: 10КW
Димензии на производот: 75x44x38,5cm

12.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Техничка Спецификација

Бренд FABBYGO
Моќност 10KW
Загревање на површина ~40m2
Процент на искористеност 60%
Гориво Дрво и дрвени брикети