Камин FABBYGO ROBOT • MILD
, ,

Камин FABBYGO ROBOT

FABBYGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007337

Моќност: 13КW
Димензии на производот: 100x52x46cm

23.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Димензии: 52 x 46 x 100cm
Јачина: 13kw
Димен отвор : Централен Ø11.8cm
Тежина: 80kg
Тип на Гориво: Дрво, Јаглен


Техничка Спецификација

Бренд FABBYGO
Моќност 13KW
Загревање на површина ~55m2
Процент на искористеност 80%
Гориво Дрво и дрвени брикети