FABBYGO Olimp S • MILD
, ,

FABBYGO Olimp S

FABBYGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007340

Моќност: 9КW
Димензии на производот: 100x50x30cm

16.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд FABBYGO
Моќност 9KW
Загревање на површина ~45m2
Процент на искористеност 80%
Гориво Дрво и дрвени брикети