FABBYGO HOT V2 2000W • MILD
, ,

FABBYGO HOT V2 2000W

FABBYGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1008318

Вертикалена Калорифер Греалка
Термостат за автоматско исклучвање
Модерен изглед

Техничка Спецификација

Бренд FABBYGO
Моќност 2000W
Заштита Метална мрежа за заштита
Индикатор за топлина 2 нивоа на греење
Максимален простор за загревање 24m2