Печка FABBYGO Classic • MILD
, ,

Печка FABBYGO Classic

FABBYGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007334

Моќност: 5КW
Димензии на производот: 87x33x33cm

8.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Димензии: 33 x 33 x 87cm
Јачина: 5 – 7 kw
Димен отвор : Централен Ø11.8cm
Тежина: 38kg
Тип на Гориво: Дрво, Јаглен


Техничка Спецификација

Бренд FABBYGO
Моќност 5KW
Загревање на површина ~30m2
Процент на искористеност 74%
Гориво Пелети