, ,

Правосмукалка за пепел ELEGANT 2020 COMBI

ELDOM
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92331

Моќност: 1200W
Индикатор-покажувач на прашина
Метален резервоар: 20L

4.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност: 1200W
Индикатор-покажувач на прашина
Метален резервоар: 20L


Техничка Спецификација

Бренд EL DOM
Моќност 1200W
Заштита HEPA филтер
Индикатор за прашина Да
Опција за продувување Не
Воздушен заштитен вентил на мотор Да