Правосмукалка ELEGANT 2000 W • MILD
, ,

Правосмукалка ELEGANT 2000 W

ELDOM
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92133

HEPPA филтер
Моќност:2000 W
Должина на кабел: 4,5m

4.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Техничка Спецификација

Бренд ELDOM
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина НЕ
Копче за автоматско собирање на кабел НЕ
Капацитет на прашина 2L
Моќност 2000W
Должина на кабел 4,5m
Регулатор за моќност НЕ
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ