Правосмукалка ELEGANT 1700 W • MILD
, ,

Правосмукалка ELEGANT 1700 W

ELDOM
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92132

HEPPA филтер
Моќност:1700 W
Должина на кабел: 4,5m

4.799,00 ден

На Залиха!

Спореди

Техничка Спецификација

Бренд ELDOM
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина НЕ
Копче за автоматско собирање на кабел НЕ
Капацитет на прашина 2L
Моќност 1700W
Должина на кабел 4,5m
Регулатор за моќност НЕ
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ