Правосмукалка ELEGANT 1500 W • MILD
, ,

Правосмукалка ELEGANT 1500 W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92131

HEPPA филтер
Моќност: 1500 W
Должина на кабел: 3m

4.600,00 ден

На Залиха!

Спореди

Техничка Спецификација

Бренд ELEGANT
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина НЕ
Копче за автоматско собирање на кабел НЕ
Капацитет на прашина 2L
Моќност 1500W
Должина на кабел 3m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ