Правосмукалка ELEGANT 1200 W • MILD
, ,

Правосмукалка ELEGANT 1200 W

ELDOM
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92130

HEPPA филтер
Моќност:1200 W
Должина на кабел: 4,5m

4.500,00 ден

На Залиха!

Спореди

Техничка Спецификација

Бренд ELDOM
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина НЕ
Копче за автоматско собирање на кабел НЕ
Капацитет на прашина 2L
Моќност 1200W
Должина на кабел 4,5m
Регулатор за моќност НЕ
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ