Клима DAIKIN FTXF35C/RXF35C • MILD
, ,

Клима DAIKIN FTXF35C/RXF35C

DAIKIN
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007032

Eнергетска класа на ладење: A++
Eнергетска класа на греење: А++
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина
Тип: сплит, ѕид Препорачана површина:33 m² греење Т: од -15 °CПотрошувачка: 1000/940 W, класа на ладење A++, класа на греење A+Функции: ноќен режим
Сигурен, тивок и енергетски ефикасен инвертер клима уред (сплит систем), способен за загревање на ниски температури до -15 °C

51.999,00 ден

На Залиха!

Тип: сплит, ѕид Препорачана површина:33 m² греење Т: од -15 °CПотрошувачка: 1000/940 W, класа на ладење A++, класа на греење A+Функции: ноќен режим
Сигурен, тивок и енергетски ефикасен инвертер клима уред (сплит систем), способен за загревање на ниски температури до -15 °C. Позициониран е како производ од средната ценовна категорија, од линијата Daikin Sensira од моделот 2021 година, чии производи се дизајнирани за сервисирање на станбени, деловни и административни простории. Можност за ладење, загревање, одвлажнување и организирање на циркулација на воздухот во простории до 33 m².

Надворешната единица на климатизерот Daikin Sensira FTXF35C/RXF35C е опремена со издржлив бренд Daikin Swing компресор, компресор на роторот со нишање со две комори, кој обезбедува подобрени перформанси и енергетска ефикасност од класата A++/A+ (ладење/греење). Дигиталниот микропроцесорски контролен систем работи со вклучениот инфрацрвен далечински управувач и поддржува интеракција со модулот за Wi-Fi на Daikin Residential Controller (не е вклучен, потребен е за далечинско управување или интеграција во систем за паметна куќа). Ролетните со функција на автоматско хоризонтално и вертикално осцилирање гарантираат рамномерна дистрибуција на воздухот низ просторијата.

Шифра: 1007032 Категорија: , ,

Техничка Спецификација

Бренд DAIKIN
Димензии на надворешна единица 55cm Х 66cm Х 27,5cm
Димензии на внатрешна единица 28cm Х 77cm Х 22,5cm
Eнергетска класа на ладење A+
Eнергетска класа на греење A+
Влезна моќност за ладење 1000W
Влезна моќност за греење 940W
Одложен режим на работа Да
Препорачана површина до 35m2
Начин на контрола Далечински Управувач
Филтер за прашина Да