-15%
, ,

Клима DAIKIN FTXC35C/RXC35C

DAIKIN
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007033

Ниво на бучава: 39dB
Eнергетска класа на ладење: A++
Eнергетска класа на греење: А+
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина

39.999,00 ден 46.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A++/A+
КАПАЦИТЕТ ЗА ЛАДЕЊЕ (МИН / НОМ / МАКС), KW 1.3 / 3.5 / 4.0
КАПАЦИТЕТ ЗА ГРЕЕЊЕ (МИН / НОМ / МАКС), KW 1.3 / 4.0 / 4.8
ПОТРОШУВАЧКА ПРИ ЛАДЕЊЕ, KW 1,05
ПОТРОШУВАЧКА ПРИ ГРЕЕЊЕ, KW 1,07
ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ ПРИ ЛАДЕЊЕ (+35 °C) EER 3,35
СЕЗОНСКИ СООДНОС НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ ПРИ ЛАДЕЊЕ SEER 6.87
ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ ПРИ ГРЕЕЊЕ (+7 °C) COP 3,74
СЕЗОНСКИ КОЕФИЦИЕНТ НА ПЕРФОРМАНСИ ВО ГРЕЕЊЕ SCOP 4.28
ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА ПРИ ЛАДЕЊЕ, KW 175
ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА ПРИ ГРЕЕЊЕ, KW 732
ПОВРШИНА НА ЛАДЕЊЕ, M² 26
ПОВРШИНА НА ГРЕЕЊЕ, M² 26
ЦИРКУЛАЦИЈА НА ВОЗДУХ, M³/H 324/390/540/648 Ладење
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ПРИ ЛАДЕЊЕ, °C 10 ~ +46
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ПРИ ГРЕЕЊЕ, °C -15 ~ +18
БУЧАВА – ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА, DB(A) 21 / 26 / 39
БУЧАВА – НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА, DB(A) 46
ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ШXВXД, MM 770 x 288 x 234
ДИМЕНЗИИ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА ШXВXД, MM 845 x 615 x 300
TEЖИНА НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА, KG 9.5
ТЕЖИНА НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА, KG 39
ГАРАНЦИЈА 36 месеци

Шифра: 1007033 Категорија: , ,

Техничка Спецификација

Бренд DAIKIN
Димензии на надворешна единица 55cm Х 65,8cm Х 27,3cm
Димензии на внатрешна единица 32,8cm Х 77cm Х 23,4cm
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+
Влезна моќност за ладење 1050W
Влезна моќност за греење 1070W
I FEEL функција Не
Одложен режим на работа Да
Начин на контрола Далечински Управувач
Препорачана површина до 26m2
Филтер за прашина Да