Печка на пелет COMMO RED 15kW • MILD
, ,

Печка на пелет COMMO RED 15kW

ALFAPLAM
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91907

Моќност: 15КW
Димензии на производот: 57x101x53cm

106.090,00 ден

На Залиха!

Спореди

обвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури

-големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700°Cи видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом

-ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим

-неделно програмирање на работатат на шпоретот

-можност за работа на печката во 5нивоа на моќност

-можност за управување со далечински управувач

-компонентитенеопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот

-вградени сигурносени термостати

-системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат веродостојно функционирање

-можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење


Техничка Спецификација

Бренд ALFA PLAM
Моќност 15КW
Загревање на површина ~90m2
Процент на искористеност 93%
Гориво Пелети