Правосмукалка за пепел CENERIX 1200W • MILD
, ,

Правосмукалка за пепел CENERIX 1200W

RIBIMEX
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92329

Моќност: 800W
Индикатор-покажувач на прашина
Метален резервоар: 18L

4.000,00 ден

На Залиха!

Спореди

Напон: 230V
Фреквенција: 50Hz
Moќност: 1200W
Kапацитет на собирање: 30L
Притисок на вакум: 18KPA
Должина на кабел: 3m


Техничка Спецификација

Бренд RIBIMEX
Моќност 800W
Заштита HEPA филтер
Индикатор за прашина Да
Опција за продувување Да
Воздушен заштитен вентил на мотор Не