CANYON CNS-CMSW01B • MILD
, ,

CANYON CNS-CMSW01B

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007161

Оптичко без жиачно глувче
Сензитет: 1600dpi
Scroll функција + 6 клика

499,00 ден

На Залиха!

Спореди