Проточен бојлер BOSCH TRONIC 5000 TR5000 15/18 • MILD
, ,

Проточен бојлер BOSCH TRONIC 5000 TR5000 15/18

BOSCH
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92849

Моментален бојлер
Прилагодлива јачина на загревање на водата
Експресно затополување на водата
Регулатор на моќноста : 15 kW/18 kW
Димензии: 48,3×23,6×12,2cm

21.490,00 ден

На Залиха!

Спореди

TR5000 15/18 EB е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 15/18kW

Работен притисок: 0.25 бари

Регулатор на моќноста : 15 kW/18 kW

-Ова заштедува трошоци на ел.енергија,со едноставно прилагодување на прекинувачот/слајдот на контролната електроника

Годишна потрошувачка на енергија: 478 kWh

Бучавост: 15 dB

Kaпацитет на топла вода во минута: 9,9л/5,4 л/мин. (380С/600С)

Точнo контролирана топла вода на саканата температура

Променливо подесување на температурата врз основа на симболи

Заштеда на енергија до 30% во споредба со хидраулични прот.бојлери

CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација

Сигурност:

Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно

Шифра: 92849 Категорија: , ,

Техничка Спецификација

Бренд BOSCH
Работен притисок 0,25bar
Ниво на бучава 15 dB
Капацитет на затоплување на водата 9,9л/5,4 л/мин.(380С/600С)
Сигурност Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно
Начин на контрола Механички