Машина за филтер кафе Bosch TKA6A041 • MILD
, ,

Машина за филтер кафе Bosch TKA6A041

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006594

Моќност: 1000-1200 W

Стаклен бокал за 10/15 чаши (1,25 л)

Отстранлив филтер (1×4)

5.199,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност: 1000-1200 W

Стаклен бокал за 10/15 чаши (1,25 л)

Отстранлив филтер (1×4)

Транспарентен, одвоен сад за вода со интегрирана рачка – нивото на вода читливо од надвор

Автоматско исклучување: избор од 20, 40 или 60 минути

Лесно складирање на кабелот

Кафе апарат за 10 филтер чаши

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци

Шифра: 1006594 Категорија: , ,