BOSCH MCM 4100 • MILD
, ,

BOSCH MCM 4100

BOSCH
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92095

Моќност: 800W
Гумена подлога на садот за поголема стабилност
Двојни сечива
Додатоци: Диск за ситно сечкање, Диск за крупно сечкање, Диск за ситно сечкање Диск за рендање, Диска за цедење

6.990,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд PHILIPS
Моќност 800W
Материјал на сечива Не рѓосувачки челик
Начини на сецкање Пулсивно со кратки циклуси
Копче за вклчување Да
Капацитет на сад за сечкање 1,25L
Капацитет на сад за месење и мешање 2L