Фрижидер комбиниран BOSCH KGN36NL30 • MILD
, ,

Фрижидер комбиниран BOSCH KGN36NL30

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014454

No Frost
Енергетска класа:A++
Нето капацитет:300L
Капацитет на замрзнување:11kg/24h
Димензии:186x66x60cm

50.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Комбиниран фрижидер

No Frost
Енергетска класа:A++
Нето капацитет:300L
Капацитет на фрижидерот:214L
Капацитет на комората:86L
Капацитет на замрзнување:11kg/24h
Потрошувачка на енергија годишно:235kWh
Ниво на бучава:42dB
Димензии:186x66x60cm