Електрична греалка BOSCH EC 1500.1 • MILD
, ,

Електрична греалка BOSCH EC 1500.1

BOSCH
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92852

Термостат за автоматско исклучвање
Опција за вентилатор
Моќност: 1500W
Сигурносен прекинувач
Термостат
Димензии:105x620x400mm
Тежина:4,2kg

4.399,00 ден

На Залиха!

Спореди

☑Висока ефикасност степен на корисност 99%;
☑Одржување на максимална темпаратура во просторијата од 26ºС;
☑Безшумна работа (нема вентилатор);
☑Лесна монтажа на ѕид;
☑Бела боја, модерен дизајн;
☑Решение за греење на мали простории без големи градежни работи.


Техничка Спецификација

Бренд BOSCH
Моќност 1500W
Заштита Од Прегревање
Индикатор за топлина 2 нивоа на греење
Максимален простор за загревање 20m2