BOSCH AIR 4000 Прочистувач на воздух • MILD
, ,

BOSCH AIR 4000 Прочистувач на воздух

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016902

22.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

Зголемете ја удобноста во Вашиот простор со прочистувачот на воздух Air 4000 од BOSCH
Отстранува 99,9 % од сите загадувачи како полен, животински влакна, прашина, вируси и непријатни мириси во воздухот
Го филтрира воздухот во простории со големина до 62,5 m²
Го прочистува воздухот со високи перформанси на CADR од 300 m³/h
Има автоматски/тивок режим, паметни сензори и Led светлосен прстен за прикажување на квалитетот на воздух.