BOSCH AIR 2000 Прочистувач на воздух • MILD
, ,

BOSCH AIR 2000 Прочистувач на воздух

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016903

13.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

BOSCH AIR 2000 Прочистувач на воздух.

-Отстранува 99,9 % од сите загадувачи како полен, животински влакна, прашина, вируси и непријатни мириси од воздухот
-Го филтрира воздухот во простории со големина до 37,5 m²
-Го прочистува воздухот со високи перформанси на CADR од 180 m³/h
-Може да се постави насекаде поради неговите компактни димензии

Предности:

-Едноставно чист и здрав воздух во Вашиот дом.

Со Bosch Air 2000 Вие и Вашето семејство можете да уживате во чист воздух и да избегнете здравствени ризици. Благодарение на пред филтерот, филтерот со активен јаглен и HEPA 13 филтерот, се отстрануваат 99,9 % од целокупното загадување на воздухот. Покрај тоа, филтерот кој се состои од овие три слоја е исклучително издржлив и може лесно да се замени во еден чекор