Фрижидер комбиниран BEKO RDSA 240 K30SN • MILD
, ,

Фрижидер комбиниран BEKO RDSA 240 K30SN

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003927

Eнергетска класа:F
Димензии:147х54х57,4cm
Капацитет на фрижидер: 177L
Капацитет на замрзнувач: 46L
Ниво на бучава: 38dB

16.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

ЈАСЕН ПОГЛЕД НА ВНАТРЕШНИОТ
Не е секогаш лесно да се види храната во фрижидерот, особено ако е во аглите или на задниот дел од полиците. Led Illumination® има серија на LED светла на врвот на фрижидерот или на страната на секоја полица за да можете јасно да гледате низ фрижидерот. Овој тип на осветлување троши помалку енергија од стандардното осветлување.
MinFrost®
МИНИМАЛНО СОЗДАВАЊЕ МРАЗ
Создавањето мраз во статичните фрижидери доведува до лепење на храната, а уредот троши повеќе енергија. Благодарение на специјалниот систем за управување со течноста за ладење што го има MinFrost®, формирањето на мраз во замрзнувачот е значително намалено. Тоа значи дека замрзнатата храна се чува подобро и троши помалку електрична енергија, а замрзнувачот ќе треба поретко да го одмрзнувате.
ВРАТИ КОИ СЕ ПРИЛАГОТУВААТ НА СЕКОЈ РАСРЕД ВО КУЈНАТА
Во одредени кујни потребно е вратата од фрижидерот да се отвора во одредена насока, а не обратно. Со вратите што можат да се вратат назад, можете да ги ставите шарките и на левата и на десната страна на фрижидерот, вие избирате. Исто така, можете да поставите два фрижидери еден до друг и да ја свртите вратата на еден од нив.
ТРАЈНИ СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ
Со заштитното стакло повеќе не треба да се грижите дали можете да ставите голема и тешка тава во фрижидер. Полиците со заштитно стакло се направени од калено стакло и можат да издржат товар до 25 kg. Тие се поотпорни на пукнатини и гребнатини од нетретираните стакла, па можете без грижа да ги ставате тешките садови врз нив.


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 147cm
Ширина 54cm
Длабочина 57,4cm
Енгергетска Класа F
Капацитет на фрижидер 177L
Капацитет на замрзнувач 46L
Ниво на Бучава 38dB
Начин на контрола Механички копчиња
Прилагодливи полици на врата Да