Фрижидер комбиниран BEKO RCSA300K30WN • MILD
, ,

Фрижидер комбиниран BEKO RCSA300K30WN

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010597

Енергетска класа:F
Нето капацитет:291L
Автономија:16h
Ниво на бучава:38dB
Димензии:181.3×54.0x57.4cm

24.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

Комбиниран фрижидер
Led осветлување
Енергетска класа:F
Нето капацитет:291L
Капацитет на замрзнување:4-24kg/h
Капацитет на фрижидерот:204L
Капацитет на замрзнувачот:87L
Потрошувачка на енергија годишно:283kWh
Потрошувачка на енергија дневно:0.732kWh
Автономија:16h
Ниво на бучава:38dB
Димензии:181.3×54.0x57.4cm