Фрижидер комбиниран BEKO RCSA 330 K30 XPN • MILD
, ,

Фрижидер комбиниран BEKO RCSA 330 K30 XPN

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1009194

Eнергетска класа:F
Димензии:175×59,5х59,2cm
Капацитет на фрижидер: 205L
Капацитет на замрзнувач: 95L
Ниво на бучава: 39dB

27.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

LED осветлување
Енергетска класа:F
Нето капацитет:300L
Капацитет на фрижидерот:205L
Капацитет на замрзнувачот:95L
Капацитет на замрзнување:5kg/24h
Автономија:18h
Потрошувачка на енергија дневно:0.732kWh
Потрошувачка на енергија годишно:287kWh
Ниво на бучава:39dB
Димензии:185.1×59.5×59.2cm


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 185cm
Ширина 59,5cm
Длабочина 59,2cm
Енгергетска Класа F
Капацитет на фрижидер 205L
Капацитет на замрзнувач 95L
Ниво на Бучава 39dB
Начин на контрола Механички копчиња
Прилагодливи полици на врата Да