, ,

Фрижидер комбиниран BEKO RCSA 330 K20 W

BEKO
Достапност:

Продадено


Шифра: 90186

Eнергетска класа:A+
Димензии:185х60х60cm
Капацитет на фрижидер: 205L
Капацитет на замрзнувач: 90L
Ниво на бучава: 42dB

22.999,00 ден

Продадено

Спореди

Комбиниран фрижидер
Автоматско одмрзнување
Енергетска класа:A+
Нето капацитет:295L
Капацитет на фрижидерот:205L
Капацитет на замрзнувачот:90L
Автономна работа:18h
Капацитет на замрзнување:5kg/24h
Потрошувачка на енергија годишно:267kWh
Ниво на бучава:42dB
Димензии:185x60x60cm


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 185cm
Ширина 60cm
Длабочина 60cm
Енгергетска Класа A+
Капацитет на фрижидер 205L
Капацитет на замрзнувач 90L
Ниво на Бучава 42dB
Начин на контрола Механички
Диспанзер за вода Не
Ледомат Не
Прилагодливи полици на врата Да