Фрижидер комбиниран BEKO RCNA 366 K34 WN • MILD
, ,

Фрижидер комбиниран BEKO RCNA 366 K34 WN

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011621

Eнергетска класа:E
Димензии:185,3×59,5х67cm
Капацитет: 324L
Ниво на бучава: 39dB

30.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Комбиниран фрижидер

NeoFrost™ Dual Cooling
SmoothFit
Полица за шишиња
LED осветлување®
Енергетска класа:Е
Нето капацитет:324L
Капацитет на замрзнување:5-24kg/h
Капацитет на фрижидерот:215L
Капацитет на замрзнувачот:109L
Потрошувачка на енергија годишно:249kWh
Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
Ниво на бучава:38dB


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 185,2cm
Ширина 59,5cm
Длабочина 67cm
Енгергетска Класа F
Капацитет на замрзнувач 109L
Капацитет на ладилник 215L
Ниво на Бучава 39dB
Начин на контрола Механички копчиња