Керамичка плотна BEKO HIC 63401 T • MILD
, ,

Керамичка плотна BEKO HIC 63401 T

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90030

Енергетска класа: А
Димензии:3,7х58x51cm
Герјни тела: 4 рингли

16.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Независна стаклокерамичка плотна
3+1 Грејни зони
Сензор контроли
Индикатор за топлина
Автоматско исклучување
Заштита од прегревање
Child Lock заштита за деца


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 3,7cm
Ширина 58cm
Длабочина 51cm
Енгергетска Класа A
Конфигурација на герјни плочи 3 рингли (1x180mm|1800W + 1x140mm|1200W + 210/270mm / 1800/2700W)
Начин на греење Стандардно
Начин на контрола Допир