Аспиратор BEKO HCP 61310 I • MILD
, ,

Аспиратор BEKO HCP 61310 I

BEKO
Достапност:

Продадено


Шифра: 90010

60 cm модел со оџак
368 m3/h вмукувачка моќ
3 нивоа на моќност
Ниво на бучава:61dB
Алуминиумски филтри

7.499,00 ден

Продадено

Спореди

Aспиратор
60 cm модел со оџак
368 m3/h вмукувачка моќ
3 нивоа на моќност
Ниво на бучава:61dB
Алуминиумски филтри

Шифра: 90010 Категорија: , ,

Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 19,7
Ширина 60cm
Длабочина 45cm
Моќност 96W
Дијаметар на излез 12cm
Начин на контрола Механички
Ниво на Бучава 68dB